Nyheter

This is a single blog caption

Sykkeltur 12 februar 2019

Deltakere: Hjarl-Arvid Hernar, Geir Meisingseth, Rune Skår, Erling Gullbekkhei, Wenche Koldingness og Charles Austnes

Rapport fra sykkelgruppen:

Sykkelgruppen i Nordmenn i Hua Hin hadde i dag sin første samling. Vi syklet opp fra jernbanestasjonen kl. 08.30. Harald var til stede og ønsket oss lykke til på turen. Vi var 6 personer, og syklet i et rolig tempo sørover mot Sai Noi-stranden. Turen gikk gjennpm gater med liten trafikk, godt ledet av Erling og Rune, til vi nådde sykkelstien sør om soi 116. Jeg tror turen var godt organisert og samtalen mellom deltakerne fløt fint, både om områdene vi syklet gjennom, om kongestatuene og Khao Tao. Vi stoppet flere ganger for å innta mat og drikke. Da vi etter ca. 1 time nådde dagens mål (17,5 km), hadde vi en velfortjent pause. Wenche tok et bad, mens vi andre slappet av. Samtidig som vi satt der, kom den finske sykkelgruppen (se bilde. De var ca 15 personer, de sykler 2 ganger pr uke på turer mellom 40 og 70 km. (for oss er det nok litt for langt i starten). Vegen tilbake gikk langs vannet til Khao Tao. Vi syklet gjennom sentrum av landsbyen, stoppet ved tempelet i innsjøen for bildetaking og en benstrekk. Deretter syklet vi rolig hjemover. Turen startet kl. 08.30 og varte til ca kl 12.00.

Jeg tror alle koste seg på turen. Iallfall var tilbakemeldingen at de som deltok både fikk sett og lært mye som de ikke visste om eksisterte i byen.
Selv om ønsket var å være flere syklister, var dette en fin oppstart, og neste tirsdag har vi selvsagt et håp om at flere stiller. Skal en lykkes med en etablering, må folk stille opp. Vi har ingen begrensninger verken iht. medlemskap eller nasjonalitet. Målet er kun at folk skal hygge seg og få en sosial tur med litt trim til.

Det hadde vært ønskelig med eventuelle tilbakemeldinger både ifht. arrangementet og organisering. Dere kan gjerne kontakt meg på

mailto:charles.austnes@gmail.com

Jeg er fleksibel iht. alle innspill. Vi vil også neste gang starte fra jernbanestasjonen, men vurderer å flytte til et startsted med mindre trafikk.

Neste tur går i retning den kongelige zoologiske hage. Vi sykler mot soi 6. tar av der og sykler gjennom et stille landlig område mot den muslimske bebyggelse. Resten får dere vite etter hvert.

Ps: Neste sykkeltur er tirsdag 19 februar, tidspunkt er kl. 09.00 (mindre trafikk).