Sosiale sammenkomster

Sosiale sammenkomster

Her er en nærmere presentasjon av de sammenkomster som foreningen regelmessig gjennomfører. Vi spiller petanque hver onsdag. Senere på kvelden samme dag møtes medlemmer og bekjente til en uformell sammenkomst på en av restaurantene i Hua Hin. Dame- og herrelunsjene avvikles to-tre ganger i løpet av sesongen på restauranter i Hua Hin. Lunsjene gjennomføres på samme tidspunkt, men på ulike steder. Alle publiserte nyheter og omtaler på denne siden finner du i Nyhetsarkivet.

Petanque

PetanqueVi spiller petanque hver onsdag kl 1600 på restaurant Yellow House i Soi 94. Petanque er et kulespill som spilles med jernkuler på et underlag av grus. Spillet er veldig sosialt og  lett å lære. Det kreves ingen forkunnskaper. Etter “matchen” spiser vi middag og har det hyggelig sammen. Velkommen skal du være! Les mer.

Torsdagstreffet

Torsdagstreffet er inntil videre satt på pause, mest p,g.a. corona, som har ført til stengning av diverse steder i lengre tid. Dersom det skulle være interesse for å gjenoppta torsdagstreffet, tar vi gjerne imot forslag til møtested- og tid.

Felleslunsjer

Vi arrangerer felleslunsjer stort sett en gang hver måned, fortrinnsvis siste fredag i mnd.

Disse er normalt en lakselunsj, tilberedt av Mads, men enkelte måneder er denne erstattet med andre former for mat.

Alle lunsjer blir alltid annonsert 14 dager i forkant av arrangementet.

 

Felleslunsj mars 2024

Vi møttes til en ny felleslunsj med laks fra Mads. Denne gang var vi 9 til bords, så da betyr vel det at trekkfuglene har... Read More

Sailom hotel