Nyheter

This is a single blog caption

Referat medlemsmøtet 24 januar

Årets første medlemsmøte fant sted på Hua Hin Art Willage fredag 24. januar kl 16:00. Hele 26 personer møtte frem for å få en orientering ved grunder og Direktør Tawee Kesa-Ngam om kunstsenteret, senterets tilblivelse, virksomhet og hva de kunne by på av kunst.

Senteret har knyttet til seg kunstnere med arbeidsfelt som maling av akvareller, oljemaling, skulpturer og et mylder av suvenirer og smykker.

Kunstnerne har i regelen fast arbeidstid til kl. 16:00, men noen av de mest aktuelle hadde blitt igjen for å svare på spørsmål fra våre medlemmer.

Her går det an å bestille landskapsmalerier eller portretter av sine kjære eller andre motiv som man måtte ønske seg – og prisene var meget konkurransedyktige i forhold til hjemlige priser fra Norge tatt i betraktning den utøvende kunstners dyktighet nivå!

Det ble brukt så meget tid på omvisningen at en del av Direktør Tawee sitt planlagte innlegg måtte droppes til fordel for maten som var servert og helst skulle nytes varm.

Som vanlig avsluttet vi med et hyggelig og velsmakende måltid sammen rundt et langbord i stedets restaurant.

Til de som ikke hadde anledning til å være med oss, vil jeg anbefale et besøk på egen hånd. Det er mye fint å se på. Man må betale et beskjedent beløp for å få komme inn.