Nyheter

This is a single blog caption

Rapport fra sykkelgruppen

Som vanlig møttes vi like optimistiske som vanlig kl. 09.00 ved jernbanestasjonen. I dag var vi kun 4 personer som deltig. Turen var planlagt til Pak Nam Pran og Mangroveskogen. Vi syklet rolig av sted sørover langs sykkelstien til Pranburi, hvor vi etter en lang pause tok av og syklet mot kysten. Etter nok en pause kom vi til Khao Kalok, hvor vi stoppet og betraktet det vakreste tempelet i mils omkrets.

En lengre matpause ble det i Pak Nam Pran, den vakre fiskerbyen ved Pranburi Harbour. Deretter bar turen gjennom mangroveskogen Pranburi Forrest Park. Som dere vet, er Mangrover trær og busker som er tilpasset å vokse i sjøvann i tropiske strøk. Der danner de mangroveskoger, også kalt mangrovesumper. Det er her laget stier og plattformer hvor en kan studere dyrelivet som her mest består av krabber og diverse typer amfibier.

Vi syklet forbi Milford goflbane og tok en siste pause ved nedkjøringen til Khao Tao.

I dag var nok turen litt i lengste laget for enkelte, men skal en oppleve mye på en dag, var det virkelig verdt turen.

Dette var den tredje turen til gruppen, men jeg holder ut selv om vi gjerne kunne vært flere deltakere. Jeg drar hjem i slutten av mars og gruppen vil i alle fall bestå ut mars måned, så til alle sykkelentusiaster vil jeg kun si: Tilbud kommer og tilbud kan lett forsvinne om interessen forblir like laber.

Neste tur er ikke helt bestemt, men den kan bli til Hua Hin Safari, eller en annen tur på ca. 40 km.