Nyheter

This is a single blog caption

Petanque 6 februar 2019

Fra petanque-gruppen

Onsdag 6. februar møttes vi igjen for å avgjøre hvem som skulle bli ukens petanque-spillere i Hua Hin. Det var 27 spillere som møtte fram til fine spilleforhold.

De fremmøtte ble fordelt på 9 to-personers lag mens 3 lag bestod av 3 spillere hver. Ettersom det bare ble spilt med fire lag pr. bane, rakk alle å få med seg minst fire fulle omganger som gjeldende i ukens konkurranse. Dermed hadde vi tre vinnere som skulle kjempe om de tre første plassene.

På bane 1 vant Gunnar og Karstein, på bane 2 Terje og Yngvar og på bane 3 Inga Lill og Ola.

Basert på gruppespillet (banespillet) ble Gunnar og Karstein gitt finaleplass direkte, mens Inga Lill og Ola skulle spille “best av tre” mot Terje og Yngvar om den andre finaleplassen. Dette spillet avgjorde Inga Lill og Ola til sin fordel og henviste Yngvar og Terje til tredjeplassen.

Finalen som også ble spilt som “best av tre”, ble vunnet av Arne H. Gravdahl og Egil Kroken, som stedfortredere for Gunnar og Karstein.

Onsdag 13. februar er neste spilledag. Da skal vi trekke medspiller(e), så vennligst møt frem ca. 20 minutter før start kl. 16:00. Det vil også bli gitt informasjoner om det kommende klubbmesterskapet onsdag 27. februar2019.

Alle er hjertelig velkommen