Nyheter

This is a single blog caption

Petanque 13 mars 2019

Vi er helt på tampen på våre “trekkfuglers” opphold i varmen, men for helårs petanque-entusiaster – fortvil ikke. Den “harde kjernen” vil holde stand hele året!

Onsdag 13 mars møtte 22 petanque-spillere til ukens dyst. Da vi ikke finner det interessant å spille med mindre enn fire lag / enkeltpersoner på en bane, ble de fremmøtte fordelt med en blanding av en- og tomannslag på hver bane.

Det ble spilt fire omganger , hver på seks kamper på hver bane.

Vinnerne fra “innledningskampene” ble:
Bane 1: Bjørn
Bane 2: Ola
Bane 3: Karstein og Rune
Bane 4: Anne Lise og Hjarl.

Da vi hadde tid før matservering, satte vi opp en seks kampers runde for vinnerne, som skulle avgjøre den interne rangen (1 – 4) på bane 2, og for at flest mulig skulle få spille mest mulig, satte vi opp en seks kampers runde for toerne fra hver bane på bane 4.

Kveldens vinnere ble:

Nr 1: Karstein og Rune, som hadde samme antall seire og samme antall poeng som kveldens toere, men vant på innbyrdes oppgjør.
Nr 2 : Anne Lise og Hjarl.
Nr 3: Ola
Nr 4: Bjørn
Også nr 3 og 4 hadde også samme antall seire og samme antall poeng.

Toergruppen ble vunnet av Darawan med Inga Lill på andreplass. Også i denne gruppen ble det samme antall seire og samme antall poeng på de to beste, så det oppgjøret ble også avgjort på innbyrdes oppgjør.

Det er vårt inntrykk at nivået på spillet ikke nødvendigvis blir dårligere selv om antallet deltagere blir mindre. Da sees vi igjen neste onsdag!

Hilsen
Petanque-gruppen