Nyheter

This is a single blog caption

Julebordet 2019

Vi var nesten 70 deltakere på vårt tradisjonelle julebord på Yellow House i Soi 94. Stemningen var meget god og folk koste seg med både svineribbe med tilbehør og pinnekjøtt og ditto tilbehør.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og her er et par;

Er nå rart da, her er vi noen Nordmenn langt i fra Norge men hva gjør vi?. Samles for å ha julebord!. Men sant sies det er kjempe hyggelig. All honnør til Telle House med Jeep Mana i spissen. Lager da fantastisk god Norsk jule mat. Ribbe med sprø svor, pinne kjøtt. Med alt tilbehør. Linje aquavitten er også på plass. 70 gjester sier tusen takk for et vellykket julebord.
Hans-Erik Eid

Jeg vil bare skrive og si takk for erkjentligheten jeg fikk på julebordet. Jeg setter stor pris på den. Nyttårsaften er nok et passende tidspunkt å nyte den.
Jeg vil og takke for et herlig måltid. Pinnekjøttet var førsteklasset og noe jeg har savnet her nede. Jeg har selv laget det her av lokale sauer her i Thailand, men de mangler kjøttfylde.
Jeg håper at neste års julebord også inkluderer pinnekjøtt. I så tilfelle melder jeg med hermed på for neste år.
Mads Flornes

Julebordskomiteen

Vi minner om Jule-quizen på High Kitchen på torsdag 19. desember kl. 19:00. Det serveres julegløgg og det passer i denne sammenhengen.

Senk skuldrene og la julen synke inn langsomt. Vel møtt.