Nyheter

This is a single blog caption

Info fra sykkelgruppen

Hei igjen.

Sykkelgruppen er som vanlig aktiv, og vi vil endre noe på aktivitetsnivået fra neste samling. Vi gjør flere endringer for å øke mulighetene for medlemmene i NiHH til å delta i gruppen (alle andre er og velkommen, uavhengig av etnisitet og nasjonalitet, det viktigste er at folk er aktive).

Fremmøtested vil være Seven-11 butikken, nederst i Soi 94, på oversiden av jernbanelinjen. Fremmøtetidspunkt er endret til 08.00. Vi endrer og fra tirsdag (da dette kolliderer med golfturneringene) til mandag, torsdag og lørdag, dvs det blir 3 turer hver uke. Alle turene vil planlegges ift. hvem som møter, og hvilke ambisjonsnivåer de har.

For de som ønsker å se Thailand fra en helt annen side enn gjennom bilvinduet eller fra stranden, kan jeg love en aha-opplevelse. Ambisjonsnivået til gruppen er stort, og om alle forslagene lar seg realisere, ja, da blir det hyggelige opplevelser;
Helgetur til Prachuab Khiri Khan, dagstur til Pala-U-waterfall, dagstur til Kaeng Krachan Dam og 10 dagers-tur til Phuket, pluss evt. ønsker. Vi er åpne for alle forslag.
For de fleste høres dette ut som altfor lange turer, og det er det nok også i starten, men de fleste turene er mye kortere, og med mange stopp undervegs, så senk skuldrene og brett opp ermene. Dere klarer det lett om dere vil, og vi vil hjelpe dere. PS: Sammen er vi sterke.

En annen motivasjonsfaktor er at de koster så lite. I forhold til f.eks. å spille golf, er sykling nærmest gratis. Jeg kan kjøpe en ny, god mountain bike sykkel for samme pris som jeg betaler for 6 golfrunder, og i tillegg får jeg mer mosjon og hyggelig sosialt fellesskap.

Et lite sitat til slutt: Å tørre, er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke tørre, er å miste seg selv.
Dager kommer, dager går, inte visste jag det var sjøla livet.

Vennlig hilsen
Charles Austnes

Bildet øverst er fra Khao Kaluk, med Sam Roi Yot-fjellene i bakgrunnen