Nyheter

This is a single blog caption

Godt nyttår!

Da har vi startet et nytt år. Året som vi har lagt bak oss, har preget Thailand generelt og Hua Hin spesielt. Thailand gjennom at Kongen døde og Hua Hin på grunn av bombene som terroriserte byen og dets befolkning. Dette er nyheter som vi håper vi slipper å formidle i året som ligger foran oss.

Hva skal jeg da formidle til deg? Klart at det kommer til å bli både gode og mindre god nyheter i en verden som er i forandring, og Thailand med Hua Hin er en del av denne.

På vårt “mikro-nivå” som medlemsforening heter det i vedtektene at:

“NiHH skal gjennom sin hjemmeside, være en informasjonskanal som formidler nyttig og praktisk informasjon rundt aktuelle temaer som opptar medlemmene”.

Hvem er NiHH? Det er deg, som medlem, som “eier” og som har innflytelse på hva som skal formidles av “nyttig og praktisk informasjon rundt aktuelle temaer som opptar (red. uthevning) medlemmene”.

Min oppgave er, som redaktør, å få fram og formidle hva som er “nyttig og praktisk informasjon” for deg som medlem. Jeg skal prøve å fange opp og formidle relevant informasjon til deg, men jeg trenger også din hjelp til å gi meg informasjon om hva som skjer i og rundt Hua Hin og som kan være nyttig for andre medlemmer.

Mitt nyttårsønske er at dersom du finner et arrangement, et godt tilbud på et eller annet, har besøkt en god restaurant, skal på konsert etc. som du mener andre medlemmer bør få med seg, så send meg en liten melding. Har du vært med på noe og du vil anbefale det til andre medlemmer så send en liten “rapport” (en setning eller to, gjerne med et bilde) så skal jeg få den formidlet.

Øverst og nederst på hjemmesiden finner du “Ta kontakt med oss”. Der finner du et skjema som er enkelt å fylle ut og å sende!

Jeg ønsker deg et riktig godt og fredfylt nyttår!

Redaktøren