Nyheter

This is a single blog caption

Felleslunsj 23 september 2022

Det var 13 deltakere som fredag fant veien til den tradisjonelle, og populære lakselunsjen på The little Mermaid i Soi 94. Rapportskriveren ankom kl. 12.50, og da var nesten alle de påmeldte kommet, og stemningen var allerede meget god.

Kl. 13.15, og Mads, lakseleverandøren, er ikke ankommet og det begynner å bli en del flakkende blikk, og Gunnaren begynner å få symptomer på abstinens. Det er tross alt 4 – fire uker – siden han sist spiste lakt, og enda lengre siden han drakk. 😉

Betjeningen har nå fått melding fra Mads om at han har hatt et flatt batteri (har han ikke ladet pacemakeren?) og er derfor litt forsinket!

Endelig ankommer laksen, og det viser seg at det er Trond Brekke som har vært redningsmannen. Skuldrene ble senket og mer øl og akevitt ble bestilt. Nå skjedde ting veldig raskt, og bordet ble fylt med herlig laks, eggerøre, potetsalat, grønn asparges, flere typer brød og godt smør.

Fra mitt sitte-sted blir det først helt stille og så slippes de gode samtalene løs og de varte til nærmere halv fire, og de siste av oss forlot lunsjen rundt kl. 15.45.
Konklusjon er at det igjen var en meget hyggelig fredag ettermiddag.

Medlemmer og andre oppfordres til å melde seg på fårikål-middagen fredag 7. oktober kl. 18.00 på Yellow House. Invitasjon er allerede sendt ut.

Rapporten ble skrevet av
Harald A. Wie

Tillegg fra fotografen: Det var litt for mye lys på skjermen, så jeg la ikke merke til at den ene fingertuppen ble med på begge bildene. Ble litt irritert på meg selv da jeg oppdaget det…