Nyheter

This is a single blog caption

Fårikål på Yellow House


På fredag den 20. oktober var vi samlet for å nyte fårikålmiddag på Yellow House. Det var 26 medlemmer og 2 ikke medlemmer som hadde meldt seg på til denne middagen – og det gjorde de rett i – for bedre fårikålmiddag hadde ikke undertegnede smakt på mange år.

Den norske sauen får ha meg unnskyldt, men lammekjøtt fra New Sealand er blant det aller beste og betjeningen på Yellow House har efter prøve og feile metoden lært seg kunsten å koke fårikål!

Klok av skade hadde man valgt bort selvforsyning – i stedet serverte man ferdige (rikelige) porsjoner til den enkelte. det gikk fort og greit.
Til dessert fikk vi riskrem – noe som de også har lært seg å lage på en god måte. Så god at Gunnar bestilte en ekstra porsjon med en gang!

Som vanlig er ved en vellykket middag, var stemningen meget god og gjensyn med tilbakevendte trekkfugler gjorde bare stemningen enda bedre.

Da vi vel forsynte valgte å trekke oss tilbake mette og fornøyde, var vi og mange med oss enige om at dette måltidet var vel verdt tiden og pengene!

Egil